自画自賛♫
2012年08月11日

久々に作ったダイス特製チャーハン☆
I hadn't cooked fried rice for a while until I did last night.
消費期限の気になっていたししとうを刻んで入れたり、冷凍していた豚肉をみじん切りにして入れたり、だいぶ手間のかかる調理作業を経て、ついに完成!
I cooked longer than usual to make it by putting shishito peppers cut in small pieces and frozen pork minced with kitchen knife, and then finished!
やっぱりチャーハンは手作りが一番♪
I love my fried rice the best!
iPhoneから送信
Posted by Dice-ETC at 15:19 | Comments(0)
| つぶやき Twittering
久々に作ったダイス特製チャーハン☆
I hadn't cooked fried rice for a while until I did last night.
消費期限の気になっていたししとうを刻んで入れたり、冷凍していた豚肉をみじん切りにして入れたり、だいぶ手間のかかる調理作業を経て、ついに完成!
I cooked longer than usual to make it by putting shishito peppers cut in small pieces and frozen pork minced with kitchen knife, and then finished!
やっぱりチャーハンは手作りが一番♪
I love my fried rice the best!
iPhoneから送信